Transfer

Citycar rent a car vam nudi transfer do ili sa aerdoroma, kao i do bilo kog hotela ili grada. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i mi ćemo vam pružiti vozilo koje će vas udobno i sigurno odvesti do određene destinacije. Citycar vrši prevoz putnika u sve veće gradove u Srbiji, kao što su Novi Sad, Subotica, Niš, zatim u velike turističke centre –Ski centar Kopaonik, Jahorina i slično. Zaovu vrstu prevoza dostupni su i kombi i putnički automobili. Više informacija na citycar.rentacar@yahoo.com.

Takođe pružamo i dadatnu uslugu kao što je - transfer do aerodroma u susednim zemljama. U situacijama kada je lakše, brže i jeftinije putovati iz obližnjeg gradova nego iz Beograda, Citycar je tu da vam pomogne da putujete lakše i prijatnije u svakom smislu. U zavisnosti od vremena poletanja, možete naručiti prevoz do aerodroma u Budimpešti ili Temišvaru. Više informacija i rezervacija na našoj Facebook stranici.

Aerodrom

Transfer od i do Aerodroma

Ako stignete u Beograd avionom, naš servis je najkomotniji način da dođete do vašeg konačnog odredišta, hotela ili drugog smeštaja. Citycar Rent a Car će poslati automobil koji će vas čekati na aerodromu, tako da ćete lakše doći do željene destinacije. Najproblematičniji deo puta je možda doći do hotela na najbolji mogući način. Zašto biste rizikovali svoju udobnost i dobro raspoloženje sa taksistima, kada možete koristiti našu uslugu, imajući u vidu vašu udobnost i ugodan put?

Zauzvrat, možemo Vam ponuditi vozilo koje može da vas čeka u vašem hotelu, u bilo koje doba, i obezbedi udobnu i siguranu vožnju do aerodroma, dok je ostatak naša briga.

Kontaktirajte nas za sva pitanja i dodatne informacije.
Dobro došli!

Transfer od i do Hotela

Nudimo vam siguran i udoban prevoz do hotela, sa bilo koje lokacije. Nije važno da li dolazite sa aerodroma, železničke ili autobuske stanice, naši automobili će biti tu za vas. Dođite u hotel sigurno i udobno. Nije bitno da li se vaš hotel nalazi u centru grada u Beogradu ili bilo kojem drugom gradu u Srbiji, naša vozila su uvek na raspolaganju za vas.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

Rezervišite sada! Radujemo se saradnji sa vama i očekujemo vas! Postanite jedan od zadovoljnih klijenata Citycar Rent a Car!

Nama je stalo do vašeg mišljenja. Ako imate komplimente, komentare ili savete, ostavite nam utisak o nama, i uradićemo sve da poboljšamo ili održimo najviši nivo kvaliteta, koji nam izuzetno vredi. Hvala vam što koristite Citycar Rent a Car!

Citycar podrška
Kontakt podaci
Kontaktirajte nas
©2024 Citycar