O nama

Iako nam se sada ne čini tako, posao iznajmljivanja automobila je relativno nov, u poređenju sa mnogim drugim uslugama. Na primer, prva zabeležena firma koja se bavila rentom automobila, bila je nemačka kompanija osnovana 1904. godine; prvi automobil, Mercedes, napravljen je oko decenije pre toga, i bio žestoko ismevan, ali su ga svi uskoro primili kao neophodnost savremenog života.

Time se i mi danas vodimo. Ne možemo uvek imati sa sobom svoj automobil, pogotovu ako smo u turističkoj poseti, a automobil je danas jednostavno neophodnost; automobil štedi vreme i novac, pruža udobnost koju nijedno drugo prevozno sredstvo ne pruža.

Kada smo počeli, imali smo nekoliko odabranih klijenata i šačicu luksuznih automobila koje smo neprekidno pažljivo čuvali i održavali.

Uvek smo se vodili utiscima naših klijenata i uvek želeli da nešto novo naučimo od njih; želeli smo da im vožnja bude što udobnija, a vreme koje je trebalo da provedu u brizi i potrazi za automobilom – sve manje, te smo tako uveli i različite usluge po kojima smo danas izuzetno cenjeni: dostava vozila do aerodroma, hotela, uopšte, bilo koje adrese koja je vama zgodna da preuzmete vozilo, a takođe nudimo i automobile sa vozačem za jednog ili više putnika, kao i automobile sa sedištima za više putnika uopšte.

Vremenom nam se broj klijenata i vozila povećavao, ali naš osnovni princip je ostao isti: uvek želimo da klijent iz našeg automobila izađe zadovoljan. Iz omanje agencije sa svega nekoliko automobila, postali smo jedna od najboljih agencija koja posluje u Beogradu.

Pamtimo, međutim, ko smo i odakle potičemo; prvo vozilo koje smo dali u najam sada stoji u posebnom delu naše garaže i čuva sve uspomene, uspone i izazove Citycara.

O nama

Citycar podrška
Kontakt podaci
Kontaktirajte nas
©2024 Citycar